Content waarmee je klanten wint

Over

Wie ben ik? Wat kan ik voor je doen?

Ik ben Ivor, het gezicht achter Kopje Copy. Ik ben sinds 2016 copywriter en vertaler. Ik geniet van vlotte communicatie en ben als drietalige boekenfanaat zot op de nuance die je met mooi taalgebruik kunt aanbrengen.

Freelance Copywriter

Een webtekst kan je jaren voordeel opleveren als deze de juiste toon aanslaat. Dat lukt alleen met een tekstschrijver die weet wat hij doet. Door slordige, saaie teksten haken potentiële klanten namelijk af, nog voor ze je boodschap hebben gelezen!

Ben je op zoek naar een copywriter voor een blogartikel, reclametekst of SEO-tekst? Kopje Copy brengt met visuele taal lezers in beweging en dat tegen een redelijke prijs. Ik steek tijd in gedegen vooronderzoek en vind creatieve invalshoeken die meerwaarde aan de tekst geven.

Vertalingen van en naar het engels en Duits

Ook vertalingen, van het Engels naar het Nederlands en andersom, doe ik met zin en zorg. Daarbij maakt het niet uit of de teksten commercieel, journalistiek of wetenschappelijk van aard zijn. Door mijn brede leeslust in beide talen en internationale ervaring ben ik wegwijs in zowel academisch taalgebruik als omgangstaal. Bovendien woon ik in Berlijn, waar ik ook vlekkeloos Duits heb leren spreken, dus kan ik je tegen meerprijs ook van dienst zijn bij Duitse vertaalopdrachten.

Contact

Stuur gerust een email naar ivorhelberg (at) gmail.com om de mogelijkheden te bespreken. Ik antwoord nog diezelfde dag.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

 

✉ CONTACT

ivorhelberg (at) gmail.com

(049) 17445-22977

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 15:00